Download onze folder Gratis advies gesprek Referenties

Uitvoering

Op de afgesproken dag en tijd komen we langs en zullen we uw spouwmuurisolatie aan gaan brengen.
Dit gebeurt in 3 stappen:

1. Het boren van gaten


De specialisten zullen beginnen met het boren van gaten op voegdikte. Precies op de kruising van de stoot en lint voeg zullen gaten geboord gaan worden. Dit gebeurt volgens een vast ruitpatroon. Zo kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat elk hoekje en gaatje straks gevuld gaat zijn.

2. Het aanbrengen van de spouwmuurisolatie


Isogroen werkt met een speciaal ontwikkelde spuit voor het zo nauwkeurig mogelijk aanbrengen van uw spouwmuurisolatie. Onze HR++ EPS parels zullen verlijmd en onder luchtdruk van 7 atmosfeer in uw spouw gespoten worden. Zo vormt onze isolatie een waterafstotende, homogene en solide plaat in uw spouw. Na het uitharden van de lijm kunt u zelfs uw kozijn vervangen zonder dat er isolatie verloren gaat.

3. Het dichtvoegen van de gaten


Na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie zullen de gaten gevoegd worden. Door onze eigen voegstalen kunnen wij precies zien welke kleur er het beste bij uw voeg past.

  • Omdat de voegen door de jaren heen verweert zijn, zullen we op verschillende plekken, verschillende kleuren specie aan moeten brengen. Zo kunnen wij u garanderen dat u, na het drogen van de specie, er (bijna) niets meer van zult zien. Hiervoor worden voegstalen gebruikt om fouten te voorkomen.
  • Uiteraard ruimen wij ons afval zorgvuldig op.
  • U begint direct met besparen en het comfort zal merkbaar verbeteren.

Vorige stap: Diagnose


Wij aanvaarden en voeren enkel opdrachten uit conform onze van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Bij akkoord bevinding stemt u automatisch in met de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Spouwmuur of kruipruimte isoleren, of spouwmuurisolatie verwijderen bij u in de buurt: