Na-isolatie

Spouwmuur isolatie in 1 dag 10 jaar garantie Energiebesparing tot wel 33%

Na-isolatie in Noord-brabant

Wat is na-isolatie?

Na-isolatie is het isoleren van bestaande woningen. Naast oude woningen die vaak slecht of niet geïsoleerd zijn kunnen ook nieuwe woningen profiteren van de voordelen van de verbeterde isolerende eigenschappen van onze grijze isolatieparels. Deze parels gebruiken we voor de isolatie van zowel spouwmuur als kruipruimte. Vele tevreden klanten gingen u al voor.

Spouwmuur isolatie

Isogroen verzorgd uw spouwmuur isolatie in 1 dagVoor spouwmuur isolatie, of spouwisolatie, werken wij met grijze isolatie parels. Met een waterafstotende, milieuvriendelijke en brandvertragende lijm worden de isolatieparels de spouw ingeblazen. Dankzij de kleine diameter van de parels wordt de hele spouwmuur gevuld en vormt zich een solide isolatieplaat.

Kruipruimte

Naast spouwmuur isolatie zijn onze isoparels ook een ideale oplossing voor de (na-)isolatie van uw kruipruimte. Vooral in combinatie met uw vloerverwarming kan het isoleren van uw kruipruimte een grote besparing opleveren.

Verwijderen van spouwmuurisolatie

Behalve het aanbrengen van nieuwe isolatie is Isogroen ook gespecialiseerd in het verwijderen van oude isolatie uit spouwmuren. Oud isolatie materiaal kan verzakken en daardoor zijn isolatiewaarde verliezen. Om het beste resultaat te verkrijgen is het belangrijk de oude spouwmuurisolatie te verwijderen, voor de nieuwe spouwmuurisolatie wordt aangebracht.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wij leggen u graag uit wat het werk inhoud en wat voor u de voordelen zijn. Volg de link om via onze website gratis en vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen. Dan kijken we samen met u wat wij voor uw pand in kunnen betekenen.

Vraag een gratis en vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan

De kwaliteit van Isogroen

Isoparels

Isogroen maakt uitsluitend gebruik van de grijze Isoparel. Deze EPS parel en bevat grafiet wat zorgt voor een hoger isolatievermogen van wel 20% ten opzichte van de originele witte EPS parel. Warmte wordt nog langer wordt vastgehouden waardoor u meer kunt besparen op uw energie kosten. Dit kan wel oplopen tot 33% op uw energierekening. Waarom zou u 25% besparen als het ook 33% kan zijn?

De zekerheid van certificering

Isogroen is SKG-IKOB KOMO-Proces gecertificeerdNet als de witte isolatie parel is de grijze isolatie parel gecertificeerd. Daarnaast is Isogroen als isolatie bedrijf SKG-IKOB KOMO-Proces gecertificeerd. Zo weet u dat u met een erkend bedrijf te maken heeft.

Milieuvriendelijk en veilig

Doordat al onze producten op natuurlijke basis zijn, bent u ook 100% milieuvriendelijk bezig. Daarnaast is de grijze Isoparel samen met de natuurlijke lijm een uitstekend brandwerend middel dat niet mag ontbreken aan uw huis. Bij deze isolatie methode komen geen vervelende stoffen vrij waardoor u niet hoeft te vrezen voor een allergische reactie, zoals dat bij andere isolatie methoden wel kan voorkomen.

10 jaar garantie

Wij zijn als isolatie bedrijf in Noord-brabant niet onbekend. Isogroen geeft 10 jaar garantieWij hebben vertrouwen in onze deskundigheid en de kwaliteit van ons isolatie materiaal, en daarom geven wij u 10 jaar garantie op het complete isolatie pakket van uw spouwmuur en/of kruipruimte.

Subsidies in Noord-brabant

Regelmatig zijn er subsidie regelingen waarmee u (een deel van) de investering in het aanbrengen van isolatie vergoed kunt krijgen. Wij zijn op de hoogte van de subsidies die mogelijk zijn in Noord-brabant en of er wellicht via uw gemeente extra subsidie in uw woonplaats mogelijk is.

Spouwmuur of kruipruimte isoleren, of spouwmuurisolatie verwijderen bij u in de buurt: