Download onze folder Gratis advies gesprek Referenties

HR++ EPS Parel

Dankzij de vernieuwde HR++ EPS parel brengen wij een waterafstotende, homogene en solide spouwmuurisolatie bij u aan.

De grijze HR++ EPS parel bevat grafiet. Dit zorgt voor een hoger isolatievermogen van wel 20% ten opzichte van de originele witte parel. Dit betekend dat warmte nog langer wordt vastgehouden en u nog meer zult besparen op uw energiekosten. Dit kan wel oplopen tot 33% besparing op uw energierekening. Omdat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij deze vernieuwde parel voor dezelfde prijs aanbieden als de witte parel. Waarom zou u 25% besparen als het ook 33% kan zijn? De grijze HR++ EPS parel is gecertificeerd, en daarnaast geven wij u 10 jaar garantie op het complete isolatie pakket.

Grijze Isoparel

De HR++ parels bestaan voor 98% uit lucht, want zoals u weet, lucht in gesloten vorm is de beste isolatie die er is. Doordat de korrels een diameter van slechts ± 2,5 mm hebben komt de HR++ EPS parel in elk hoekje en gaatje. Samen met de lijm vormen de HR++ EPS parels een solide plaat in uw spouw.

Door de gesloten cellen van EPS (geëxpandeerd polystyreen) dringt water of waterdamp niet naar binnen. Eventueel water dat in de spouw beland zal altijd aan de buitenkant van de isolatie blijven. Met de HR++ EPS parels voorkomt u dus vochtproblemen, en door de ademende werking van EPS zal de waterdamp die van binnenuit komt altijd naar buiten afgevoerd worden. Heeft u voorheen geen last gehad van vocht, dan zult u daar na het isoleren ook geen last van hebben. Ook dit valt onder de 10 jaar garantie.

Bij geverfde buitenmuren zijn onze HR++ EPS parels een uitstekende oplossing. Mits de verf dampdoorlatend is. Onze specialist zal hier naar kijken, probeer vantevoren te achterhalen welk soort verf er gebruikt is.

Wij zijn gespecialiseerd in:


Wij aanvaarden en voeren enkel opdrachten uit conform onze van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Bij akkoord bevinding stemt u automatisch in met de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Spouwmuur of kruipruimte isoleren, of spouwmuurisolatie verwijderen bij u in de buurt: