Download onze folder Gratis advies gesprek Referenties

Reacties

Bent u klant van ons? Laat ons weten wat uw ervaring is!

Gebruik het onderstaande formulier om uw ervaring met ons te delen.

  • U heeft nog niet alle verplichte velden correct ingevuld!
  • Aanvinken ter controle:

Tiny Lathouwers schreef op 31-05-2024:

Perfect!
Vooraf afgesproken tijd, met 3 personen, en als bedankt nog chocolade toe!

Fam Gorman schreef op 21-05-2024:

Goed advies, ook over de mogelijke subsidie. De jongens hebben snel, maar vooral ook netjes gewerkt. Terwijl zij bezig waren is de controleur langs geweest, maar die had geen op- of aanmerkingen. Kortom: wij zijn heel tevreden. Bedankt voor jullie snelle en goede service.

fam. Verheijen, Meijel schreef op 19-04-2024:

Na een voor-inspectie en gedegen advies (incl. subsidiemogelijkheden) heeft Isogroen vervolgens in één ochtend spouwmuurisolatie aangebracht in ons huis. Dit gebeurde professioneel en in goed onderling teamverband. Wij zijn zeer tevreden, ook over de wijze hoe hierna alles netjes werd opgeruimd. Isogroen is hierdoor zeker een aan te bevelen bedrijf.

Fam Dhooge schreef op 17-04-2024:

Super vriendelijk personeel. Degelijk advies gekregen. Helaas lag er bij ons veel puin in de spouw, maar we mochten zomaar het juiste materiaal lenen om het zelf schoon te maken. Op de dag zelf hele huis in een ochtend geïsoleerd, wat een verschil. We zijn heel tevreden!

M van den Broek schreef op 08-01-2024:

Reactie over het isolatiebedrijf.
Isogroen is een super fijn kleinschalig familiebedrijf voor een totale isolatie.
Bij onze woning hebben deze vaklieden de spouwmuren van onze woning met EPS PLUS PAREL korrels uitstekend aangebracht. Even gewacht met een reactie geven. Nu kunnen wij aangeven dat onze woning nu veel behaaglijker en comfortabeler is dan voorheen zonder deze isolatie .Wij zijn blij dat we dit uitstekende bedrijf onze spouwmuur isolatie hebben laten uitvoeren. Zij hebben alle werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeker een aanrader om dit dit bedrijf te laten isoleren met dit vriendelijk en behulpzaam personeel en alles werd ook nog keurig netjes opgeruimd.

Mevr. Linders schreef op 14-12-2023:

Dank voor deze info. Werkzaamheden zijn uitgevoerd en ik vind het al meteen behaaglijker. Ben benieuwd hoe het zal zijn met lagere temperaturen.
Uitvoering is heel goed verlopen, aardige jongens ook.

Henk Cox schreef op 14-12-2023:

Wij zijn super tevreden. Van het begin tot het einde alles duidelijk en precies volgens afspraak. Alles werd super netjes achtergelaten een pluim voor iedereen die hierbij betrokken was. Iso groen is een aanrader.

Hans Bouw schreef op 09-12-2023:

Zeer verrast door de fijne manier waarop er gewerkt wordt!! Wij zijn erg blij met het resultaat!!
Dankjewel
Hans Bouw

JJMG Berkers schreef op 23-11-2023:

Isogroen heeft bij ons en de buren voor en achter de muren geisoleeld
Keurig netjes gewerkt door de heren die alles ook goed uitlegde wat er ging gebeuren
Alles keurig netjes zuiver gemaakt wij waren er blij mee
De buren twee huizen verder zullen zo bellen
Vriendelijk bedankt
Jan en Maria

Marij de Vries schreef op 26-09-2023:

Wij willen laten weten dat er zeer netjes gewerkt werd. Alles schoon gemaakt. Alles goed verlopen. Klassewerk geleverd!! Isogroen ten zeerste aan te bevelen!

Carina van Densen schreef op 24-09-2023:

Wij willen jullie hartelijk danken voor het fijne werk. De jongens zijn erg behulpzaam en maken alles weer keurig schoon. Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere mensen. De bonbons waren lekker. Dank jullie wel.

Mevr. Marcus schreef op 07-09-2023:

Ik wil jullie allereerst hartelijk danken voor het fijne werk! Wat hebben de jongens die dag netjes gewerkt, alles goed uitgelegd, en alles netjes opgeruimd. Ook de fijne contacten vooraf en de duidelijke informatie over de aanvraag subsidie zijn erg gewaardeerd. Hier zit een zeer tevreden klant! 😊 En ik zal jullie zeer aanraden bij familie, vrienden en kennissen!

Rita van den Boomen schreef op 05-09-2023:

Chapeau voor het geleverde werk! na het isoleren is er werkelijk niks meer van te zien. Voegkleur exact op kleur gemaakt, alles geveegd en opgeruimd. Topwerk geleverd!

Harry Koppelmans schreef op 26-08-2023:

Zowel bij het informeren als bij de uitvoering van het isolatieprogramma, ben ik zeer tevreden over het geleverde werk. Uiteindelijk was het niet meer zichtbaar dat het een stoffige boel was; alles werd keurig opgeruimd. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Opvallend was het zeer correcte personeel!

Mevr. Raymakers schreef op 25-08-2023:

Dank voor je mail, factuur is voldaan.
Nog complimenten voor het goede werk, zeer netjes gedaan!

Leo Hendriks schreef op 26-07-2023:

Na-isolatie laten uitvoeren aan ons jaren 70 huis. De mannen waren er vroeg bij, waren goed op elkaar ingespeeld en de klus was dus snel geklaard.
Helemaal goed!

Ralf van den Akker schreef op 29-06-2023:

Vorige week de zij en voorkant van het huis laten na-isoleren. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Dit is reeds de tweede keer en ook deze keer weer top werk afgeleverd. kortom fijne mensen om mee te werken. Toppers :-)

M. Kluijtmans schreef op 14-06-2023:

Super bedrijf, heldere afspraken die ze goed en op tijd nakomen

Savelberg schreef op 25-05-2023:

Goed werk geleverd door Iso Groen.
Alles netjes opgevoegd en opgeruimd.
Bedrijf komt zijn afspraken naar.

Martijn Gerrits schreef op 18-05-2023:

Spouwmuur isolatie top verlopen. Goede communicatie, vriendelijke mensen en alle afspraken nagekomen. Na isolatie alles netjes achter gelaten, en daarbij fijne extra service met een duidelijke stappenplan over de aanvraag voor subsidie. Al met al een echte aanrader!

Ger Bennenbroek schreef op 08-05-2023:

Opdracht aan ons pand correct uitgevoerd conform de ontvangen offerte.
Werknemers van Isogroen dachten bij het uitvoeren van het na-isoleren heel prettig mee, zodat ook voor onze buren zo min mogelijke overlast ontstond.
Samenvattend: bijzonder coöperatief bedrijf om mee samen te werken

van Well schreef op 08-05-2023:

Fijn bedrijf. Spouwmuur isolatie laten doen. Even gewacht met reactie. Kunnen nu aangeven dat de woning behaaglijk aanvoelt. Een hele verbetering. Goede uitleg over aanvraag subsidie. Kan dit bedrijf echt aanraden.

Dhr Derks schreef op 28-04-2023:

Dank voor de isolatie van de gevel waar toch nog aardig wat puin in lag.
De hal voelt nu veel comfortabeler aan.
Het is minder koud in de douche.
Buiten alles netjes achtergelaten.
Daarnaast waren ze zo aardig meteen wat oude voegen te vullen en hebben ze roosters geplaatst bij de douche en schoorsteen.
Toppers.

Mevr. Koppens schreef op 12-04-2023:

Dag Jose
Dank voor de factuur, is inmiddels betaald, en de informatie om subsidie aan te vragen. Heel goede informatie. Zonder je informatie zou het niet gelukt zijn. Dus fijn dat je me zo goed de weg hebt gewezen. Dank daarvoor.

Mark Romme schreef op 12-04-2023:

Goede afstemming en uitvoering van de werkzaamheden volgens afspraak. Met 3 personen in één middag de complete spouw geisoleerd, alles netjes achtergelaten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Fam. Mooren schreef op 09-03-2023:

Wilden jullie wel laten weten dat we blij zijn met jullie werk. Wat een leuk team zijn jullie.
Maar zeker ook blij met t resultaat..

Carla van de Kerkhof schreef op 20-02-2023:

Isogroen heeft goede service, en we zijn goed geholpen met advies voor het isoleren.
Een fijn team met vriendelijke en nette jongens, alles netjes opgeruimd.
Wij zijn zeer tevreden.
Zeker aan te raden om met dit bedrijf te werken.

m Jacobs schreef op 13-02-2023:

Ons huis (2 onder 1 kap) samen met de buren december '22 laten isoleren. Eerste maandverbruik gas kunnen vergelijken. Het gasverbruik was flink gedaald. Bedankt Isogroen voor de prettige samenwerking.

H. Van Mierlo schreef op 01-02-2023:

Fijn bedrijf!!! Werkzaamheden worden correct en netjes uitgevoerd. Het contact verloopt vlot en prettig er word goed meegedacht.
Ons huis is een stuk behaaglijker geworden.
Wij raden dit bedrijf aan.

Dhr. Elbers Swolgen schreef op 02-01-2023:

In 2013 werd ons door een collegabedrijf afgeraden om te isoleren. Op advies van een bouwkundige hebben wij dit jaar Isogroen de situatie nogmaals laten beoordelen en na het verwijderen van een klein beetje bouwpuin uit de spouw, was isolatie zeker wel mogelijk.

Het beste merken we het in de twee werkkamers aan de oostkant van het huis. Die zijn nu ook behaaglijk warm.

Kortom, een goed advies, netjes gewerkt en fijne mensen in de omgang en de uitvoering.

Dhr. Jacobs schreef op 26-12-2022:

Spouwmuurisolatie. Dubbel woonhuis 2 onder 1 kap in 4 uurtjes tijd geïsoleerd. Netjes gedaan en vlot doorgewerkt. Echt aan te bevelen. Bedankt jongens.

Mevr. vd Heuvel schreef op 01-11-2022:

Ik wil jullie een groot compliment geven voor de manier waarop de mannen hebben gewerkt. Van het isoleren hebben we geen verstand, maar voor ons zag het er allemaal goed georganiseerd uit.
Ook na afloop het opruimen. Super!

Dhr. Hermans schreef op 05-09-2022:

Dank voor de goede service. Jullie zijn aangeraden door een plaatselijk installatiebedrijf en dat aanraden was meer dan terecht. Wij zijn erg positief over zowel jullie benaderingswijze, uitvoering als afhandeling. De monteurs hebben super goed werk geleverd en de zaken netjes achter gelaten. Dat geldt voor de isolatie van de kruipruimte alsook die van de spouw. Ze waren waren deskundig en erg aardig. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt, dus dat verdient een compliment! Omdat wij aan het verbouwen zijn komen er meer vakmensen bij ons over de vloer en ook zij vonden dat het allemaal erg netjes en goed is gedaan."

Fam Douven schreef op 31-08-2022:

Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Komen afspraak goed na.
Ruimen alles netjes op.Echt een aanrader voor isolatie.

Adriaan Swinkels schreef op 18-07-2022:

Afspraken stipt nagekomen, uitvoering door een fijn team mensen; kortom: helemaal TOP!!

Funs Donne Bergen L schreef op 10-07-2022:

Bijzonder plezierig bedrijf om mee samen te werken. Alles klopt. Heldere informatie vooraf en achteraf. Strakke planning. Sympathieke kerels op de klus met mooie gesprekken tussendoor. Ik zou zeggen: Isoleren? Laat het Isogroen doen!

Fam. Versteegen Venray schreef op 08-07-2022:

Ook wij zijn een erg tevreden klant. Een fijn voorgesprek gehad en ook de uitvoering van de isolatie is heel vlot gelopen. Nette jongens, heel vlot gewerkt, netjes opgeruimd. En een fijne service dat er informatie gegeven word over de subsidie aanvraag.

Dhr. W Lenkens Oploo schreef op 06-07-2022:

Prima werk geleverd. Harde werkers, alles weer netjes opgeruimd.
Wij bevelen dit bedrijf aan!

Dhr. v Stekelenburg schreef op 27-06-2022:

Snelle service, goede en nette afhandeling van de klus.
Dik tevreden.

Dhr. Bervens schreef op 27-06-2022:

We zijn dik tevreden met de wijze waarop deze firma de zaken heeft aangepakt.
Mijn spouwmuur, met oude isolatie die haar werking al lang niet meer naar tevredenheid voldeed, moest eerst gereinigd worden. Dat UF-schuim moest eerst onder hoge druk verpulverd worden waarna het werd weggezogen. Wat me opviel was dat ook daadwerkelijk met de camera gecontroleerd werd of alles goed verwijderd was. Daarna kon mijn spouwmuur opnieuw gevuld worden met nieuw isolatiemateriaal.
Alles bij elkaar komt daarbij nogal wat rotzooi vrij maar dat werd naar tevredenheid opgeruimd.
De voorlichting omtrent de subsidieaanvraag was uitgebreid en als je iets niets helemaal begreep was dat via een mailtje snel opgelost.
Alleen maar lof voor deze harde werkers.
Ik kan deze firma aan iedereen aanraden.

Fam. v Rijswijck schreef op 22-06-2022:

Hartelijk dank voor het goede werk, de vlotte administratieve afhandeling en uitleg voor de subsidie.

Familie Beniers schreef op 22-06-2022:

Fijne mannen die de klus voortvarend aanpakken en goed werk leveren. Ook leuke gesprekken gehad tijdens de koffie. Ze hebben ook nog zoveel mogelijk netjes opgeruimd en mijn tuinplanten heel gelaten. Dik tevreden.

Fam. Huijbers schreef op 19-06-2022:

Beste Wim en Jose,

Even een update over hoe het hier is gegaan we zijn super tevreden!
De jongens waren er op tijd en hebben hard gewerkt. Jullie zoon Koen is een fijne vent en ook de andere twee waren aardige kerels. Een waar visitekaartje voor jullie bedrijf.
Ze waren vroeg klaar om naar de volgende klus te gaan maar dat ging niet ten koste van de kwaliteit alles is nagelopen en opgeruimd.
We hebben genoten van de professionele manier waarop ze te werk gingen. Als het goed is zijn ze hier ook niets te kort gekomen wat betreft wat te drinken en iets lekkers bij de koffie en middagmaal.
We zien de rekening wel komen.

De bonbons waren een erg aangename verrassing.


Hartelijk dank en jullie zijn hartelijk welkom om eens aan te komen als jullie in de buurt zijn.

Hartelijke groet Adrie en Mariëlle

Dhr. vd Voort schreef op 03-06-2022:

veel eerder dan verwacht geholpen met spouwmuur isolatie .snel efficient en netjes gewerkt .

Dhr. Keijsers schreef op 19-05-2022:

Onze spouwmuren laten isoleren door Isogroen .
Perfect gewerkt goede service en communicatie.
Vakmensen die weten wat ze doen .
Aanrader .

Dhr. van de Vortenbosch schreef op 04-04-2022:

Spouwmuur van een aanbouw laten isoleren. Dit was niet veel vierkante meters maar waren wel zo vriendelijk om dit tussendoor te doen. Waren vakkundig en zeer hartelijk! Zeer aan te bevelen!

Dhr. vd Ven schreef op 04-04-2022:

Dankjewel!
Ik ben heel tevreden met jullie werkwijze en mannen! Ze hebben goed werk geleverd en het allemaal netjes achter gelaten👍
Gr. John

Dhr. Mikkers schreef op 28-03-2022:

Isolatie Spouwmuur en kruipruimte zijn gedaan op 17-3-2022. Een familiebedrijf waar ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Vakkundige, vriendelijke harde werkers, komen afspraken na, tot in detail via de email uitleg hoe je de subsidie kunt aanvragen.
Ze weten waar ze het over hebben , een groot hart voor de zaak en klant!! Wij gaan zeker reclame maken voor Isogroen.

Jos Wanten schreef op 23-02-2022:

op 17-02-2022 spouwmuren en bodem kruipruimte geïsoleerd, alles perfect uitgevoerd conform offerte. Een aanrader voor aspirant klanten.

Mevr. Jacobs Uden schreef op 28-01-2022:

We zijn heel tevreden over de isolatie toppie gedaan!!!!

Dhr. Rongen schreef op 06-12-2021:

Hier ook een tevreden klant. Van intake tot oplevering, super! Aardige kundige gasten die netjes werk leveren. Daags na de spouwmuurisolatie zijn de binnenmuren voelbaar minder koud en hoeft de ketel niet zo vaak aan te slaan. Binnenkort deel twee als de kruipruimte wordt geïsoleerd. Wordt vervolgd…

Mike de Boer schreef op 06-12-2021:

Spouwmuur van de aanbouw laten na-isoleren. Geen gladde verkooppraatjes, maar open en eerlijk advies/offerte gesprek. Ik had eigenlijk nog met 2 andere bedrijven een gesprek staan, maar hier gelijk tijdens het gesprek een opdracht ingezet met flex planning. Deze week belde men om 12:30 uur op of het uit kwam. 16:00 uur was de klus klaar. Super en professioneel geregeld. Goede afstemming en netjes alles achtergelaten. Nu afwachten wat de besparing gaat brengen en de subsisie in gang zetten. Super bedankt.

Kris v Pinxsteren schreef op 24-11-2021:

Professioneel bedrijf waar je met een gerust hart mee in zee kunt gaan.

Dhr. Offerein schreef op 24-11-2021:

De werkzaamheden verliepen vlekkeloos, aardige medewerkers, wie alles netjes opruimden naderhand , zelfs het gruis van het boren . Het effect van het isoleren is direct merkbaar , afgelopen nacht rond het vriespunt, maar binnen nog 19 graden.

Frank en Miriëlle van Meijel schreef op 23-11-2021:

We hebben een goed en duidelijk adviesgesprek gehad. Afspraken worden heel goed nagekomen en communicatie verloopt perfect. De jongens die onze spouw kwamen isoleren waren enthousiast, vrolijk, fijn in de omgang! Factuur precies vlgs offerte.
Alles helemaal prima. Goed geolied familiebedrijf!

Dhr. Thiessens schreef op 08-11-2021:

Wat een geweldig professioneel team.
Na twee dagen merk ik al verschil in temperatuur in huis. Hoef nu niet zo hard meer te stoken, en het blijft langer warm in huis. Super bedankt 👍

Smits schreef op 01-11-2021:

Zeer tevreden, goede service.

simone Duijnmeijer schreef op 01-11-2021:

We zijn erg tevreden met de isolatie, alles is keurig gedaan en netjes opgeruimd na afloop, ook zijn we blij dat dit bedrijf de expertise had om de oude glaswol isolatie te verwijderen. Het was een leuk team dat hier kwam isoleren en sowieso is alle communicatie duidelijk en snel geweest. Nu hopen dat we kunnen besparen op ons gasverbruik

Fam. Brands schreef op 01-11-2021:

In februari hebben de jongens van Isogroen de spouwmuur geïsoleerd en in oktober het dak. We zijn zeer tevreden! Vriendelijk personeel, snelle reactie per mail en telefoon en meedenkend.

Dhr. Kleuskens schreef op 20-10-2021:

Heel erg tevreden over de spouwmuurisolatie. Vriendelijk personeel en alles netjes achtergelaten. Een aanrader !!

M.vr.gr Roland en Jolanda van Lieshout schreef op 19-10-2021:

Bedankt voor de service en de nette werkzaamheden mijn vrouw was zeer onder de indruk van het nette en correcte personeel eentje ervan wilde zelfs de hond meenemen (haha). Ik ga jullie bedrijf zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Mevr. vd Steen schreef op 21-07-2021:

Dank jullie wel voor deze fijne samenwerking en complimenten voor jullie communicatie en het nakomen van afspraken.

Dhr. Aerts schreef op 05-07-2021:

Wij zijn zeer tevreden over Isogroen en hebben jullie al aangeraden bij iemand in de straat die ook nadenkt over isolatie.

Met vriendelijke groet,
Mark Aerts

Dhr. en mevr. v Zutphen Aarle-Rixtel schreef op 26-06-2021:

Beste José,

Julie medewerkers hebben zich uitersr correct tov ons gedragen.

Wij zijn zeer tevreden over de kundige wijze waarop de medewerkers van Isogroen de isolatiewerkzaamheden hebben uitgevoerd.

De boorgaten zijn keurig opgevuld en netjes weggewerkt.
De weinige rommel hebben ze keurig opgeruimd.

Als in onze kennissenkring iemand zijn huis wil naïsoleren zullen wij Isogroen aanbevelen.

Mevr. Jonkers schreef op 10-05-2021:

Na volle tevredenheid zijn de spouwmuren geïsoleerd, bedankt heren!

Mevr. Klabbers Well schreef op 13-04-2021:

Heel fijn bedrijf
Mevrouw Goossens neemt snel contact op
Alles werd netjes uitgelegd en nagekeken toen meneer Goossens een prijsopgave kwam doen
Ze komen afspraken goed na.
En er wordt tijdens het isoleren netjes gewerkt.
Het zijn behulpzame en aardige jongens
Zeker een aanrader
Ga zo door

Lilian Jans-Beken Venray schreef op 08-04-2021:

Wij hebben onze spouwmuren laten isoleren door Isogroen. Zowel het maken van afspraken, de bezoeken aan huis, het tussentijds contact en de werkzaamheden verliepen uitstekend! Hoewel ik best tegen de werkzaamheden opzag, hebben de jongens ervoor gezorgd dat dit 100% meeviel. Ze waren correct, werkten snel en netjes en voor we het wisten was het al allemaal in orde. De uitvoerige instructie over het aanvragen van de subsidie is echt een voorbeeld voor veel bedrijven, wat een service! Wij gaan zeker reclame maken voor Isogroen.

Dhr. Smits schreef op 14-03-2021:

Zeer tevreden. De 1e afspraak werd verzet, maar had ik geen moeite mee. De jongens werken snel en netjes. Het was binnen 2 uur gepiept.

Dhr. vd Berg Vierlingsbeek schreef op 14-03-2021:

Beste Jose

We hebben gisteren een brief gekregen van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (verbetering woningen en energie).
Er is positief beschikt over onze aanvraag "subsidie energiebesparing eigen huis".
We krijgen 1380,- euro subsidie voor de kosten van vloerisolatie en spouwmuurisolatie.
Dat was dus wel heel goed nieuws!
Nogmaals bedankt voor de hulp bij het invullen van de aanvraag. Echt uitstekende service van jullie!
Verder zijn wij erg tevreden over het effect van de isolatie.
Het is nu veel behaaglijker in huis en de CV ketel brandt minder vaak.
Echt super!! We hebben al behoorlijk reclame gemaakt voor jullie.

Dhr. Keunen Venlo schreef op 04-03-2021:

Ik ben zeer tevreden over jullie aanpak en service. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen die zijn huis geïsoleerd wil hebben.

Dhr. Langendock Someren schreef op 15-02-2021:

Alle offerteprijzen waren vergelijkbaar. De snelheid van levering én ons persoonlijk gevoel gaven de doorslag. Info: de overige drie zouden ergens eind januari of maart/april kunnen isoleren. Isogroen was ( familiebedrijf ) zéér flexibel. Toen wij flexibel bleken , waren zij dat ook en kwamen de dag vóór Kerst. Dus op 24 dec. De afwerking van e.e.a. was zéér vriendelijk en netjes.

Mevr. Teepen schreef op 21-01-2021:

Wij zijn erg tevreden over jullie fijne, duidelijke, vriendelijke en nette manier van werken!
Dankjewel!

M. v.d. Straaten schreef op 19-01-2021:

De kruipruimte laten isoleren. Prima gegaan. Ook de contacten, offertebezoek etc. verliep allemaal soepel. Afspraken werden nagekomen en we werden regelmatig op de hoogte gehouden over de planning van de werkzaamheden.

Paul Hortulanus schreef op 30-12-2020:

Zeer tevreden over de kwaliteit, snelheid en netheid van de werkzaamheden door vriendelijke medewerkers. Een aanrader en prima advies m.b.t het subsidietraject.

Dhr. Gielen Horst schreef op 23-12-2020:

Beste José,

Bedankt voor de snelle service en het isoleren van onze woning. De jongens die hier zijn geweest waren erg vriendelijk en hebben netjes werk geleverd!

Dhr. Ewals. schreef op 15-12-2020:

Beste Jose,

Bedankt voor het invullen van het uitvoerdersformulier en de duidelijke uitleg.
Ik zal de aanvraag zo snel mogelijk indienen.
Overigens zijn we zeer tevreden over de uitvoering van de energiemaatregel.
De groeten aan Wim.

Fré Thissen schreef op 08-12-2020:

De "jongens" van Iso-Groen zijn bijzonder vriendelijk, ijverig, werkzaam en zijn kundig in hun werk. Geen overlast en het werk wodrt netjes af- en opgeleverd. We kijken met plezier terug naar hun aanwezigheid.

van waaijenburg schreef op 29-11-2020:

Onlangs mijn huis laten isoleren door isogroen.
Eerste contact aan de telefoon uiterst prettig. Alle tijd en helder verhaal.
Twee voeten in de klei.
Medewerkers stellen zich als eerste met naam voor. zeer prettig begin.
Kundig, schoon werken.
Een , zonder twijfel , aan te bevelen bedrijf

Rien Mettler schreef op 29-11-2020:

ik wil laten weten dat jullie perfect werk afleveren wij zijn zeer tevreden over onze spouwisolatie het klopt we merken het de volgende dag al nogmaals bedankt

Dhr. vd Mortel Neerkant schreef op 19-11-2020:

Nogmaals, bedankt voor de goede zorgen en … maak de isolatie jongens maar een compliment.
Ik zal Isogroen bij iedereen van harte aanbevelen.

Dhr. vd Ven Sambeek schreef op 17-11-2020:

de heren zijn gisteren langs geweest voor het navullen van de spouw, complimenten aan ze. Ze hebben het zorgvuldig gedaan en ook netjes achtergelaten.

Dhr. Hermans Bakel schreef op 03-11-2020:

Afgelopen week zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd, zeer fijn dat het mogelijk was om het in fases uit te voeren. Het resultaat is goed te merken en wij zijn er dan ook uiterst tevreden mee. De mannen hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes opgeleverd.
supper bedankt voor de fijne samenwerking!

Mevr. Hezemans en Dhr. vd Goor Eindhoven schreef op 03-11-2020:

De jongens hebben goed werk verricht afgelopen week! Dank voor jullie organisatie en hun harde werk! Ze waren vriendelijk en professioneel.
Ruim een week na de isolatie concluderen wij dat het comfort in ons huis erg omhoog gegaan is. Warmte blijft langer hangen en de kachel hoeven lang niet zo vaak aan. Heerlijk om zo de winter in te gaan!

Mevr. Imamutdinova Grubbenvorst schreef op 28-10-2020:

De jongens zijn helemaal klaar, top werk geleverd.
Ze hebben snel, netjes en professioneel gedaan.
Bedankt.

Mevr. Huibers Tegelen schreef op 26-10-2020:

De mannen hebben zojuist alles afgerond en zijn door gegaan naar het volgende adres. Ze hebben het zeer netjes achter gelaten en ik ben blij met hoe ze het allemaal hebben uitgevoerd. Ook leuk dat jullie een presentje geven aan jullie klanten.

Mevr. Stokkermans Aarle-Rixtel schreef op 22-10-2020:

We zijn zeer tevreden met het geleverde werk en de uitvoering ervan! Geweldig om te zien hoe rap en goed er samen gewerkt werd. En de boel werd ook nog ns netter achter gelaten als dat t van tevoren was 😄. Super!

Dhr. Janson schreef op 01-10-2020:

De 3 mannen hebben op 29-9-2020 prima werk bericht. Ze waren erg attent en hebben na afloop alles netjes opgeruimd. Hun werk verdient een dikke 9. Een leuke bijkomstigheid was, dat de controleur van SKG-IKOB langst kwam voor een steekproefcontrole.

Dhr. Boor schreef op 24-09-2020:

Vandaag zijn we na volle tevredenheid bediend. Drie frisse beleefde gasten hebben in no time ons huis geïsoleerd.

Dhr. Kregting schreef op 24-09-2020:

Mijn complimenten voor de uitvoering en zorgvuldigheid van het werk van afgelopen dinsdag 22 september.

Dhr. v Doorne schreef op 17-09-2020:

Hallo Jose,

Hierbij de foto's van het isoleren van ons huis tbv het uitvoerdersformulier.
Ook nogmaals de complimenten voor jullie personeel. Die hebben echt super gewerkt. Heel vervelend dat de compressor kapot ging maar super fijn dat ze het toch afgemaakt hebben. Dank daarvoor. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie ook zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen mochten zij willen na isoleren.

Dhr. Tom Oomen schreef op 03-09-2020:

Allereerste bedankt voor de werkzaamheden. Jullie hebben het erg netjes gedaan, wij zijn heel tevreden!

Mark en Marloes schreef op 03-09-2020:

Beste José en Wim,

We wilden jullie graag bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden. We zijn er erg tevreden over. Het werk is grondig en netjes uitgevoerd; jullie hebben een top-ploeg in dienst! We zullen zeker reclame voor jullie maken.

Marjan schreef op 28-08-2020:

Vandaag hebben ze bij ons de oude spouwmuurisolatie er uit gehaald en nieuwe isolatie er ingespoten. Ook hebben ze onze kruipruimte geïsoleerd. Het waren zeer vriendelijke en nette jongens. Ze waren op tijd, hebben prima werk geleverd en alles netjes achter gelaten. Top!

Dhr. van de Ligt schreef op 25-08-2020:

Meer dan tevreden over het werk, snel ingepland en uitgevoerd en netjes achter gelaten. Wij zitten er weer warm bij deze winter!

Dhr. v Bussel schreef op 19-08-2020:

Het is vanmorgen vlot en probleemloos verlopen.
En hou de jongens in ere. Zij zijn een geweldig visitekaartje voor uw bedrijf,

Dhr. Peters schreef op 06-07-2020:

Prima bedrijf .goede Communicatie en scherpe prijs.fijn personeel en netjes .zoek niet verder.
Stef Peters Groesbeek

Dhr. Adriaans schreef op 30-04-2020:

Ik wil bij deze jullie alsnog bedanken voor
Hét nette werk en de gemoedelijke sfeer bij
Hét inmeten wij zijn zeer tevreden

Dhr. Gondrie schreef op 29-04-2020:

Bedankt voor de diensten en de prettige samenwerking! Dit geldt voor zowel het telefonisch contact met jou, als met je partner en zoon in de Tuinstraat!

Fam. v Melis schreef op 24-04-2020:

Uitgebreide inspectie en advies vooraf.
Komen afspraken na.
Bij ons is in de coronatijd geïsoleerd en ook hier houden zij zich netjes aan de regels om risicospreiding te voorkomen.
Wil je goed advies en vakkundige uitvoering dan raden wij Isogroen aan

Dhr. Coenen en Dhr. Oeffinger schreef op 22-04-2020:

Samen met andere leden van buurtbelangenvereniging VOKE hebben wij op 16 april onze spouwmuur door Isogroen laten isoleren. In de offertefase viel op, dat de techniek en het vakmanschap meer aandacht kregen dan het verkoopaspect. Dat sprak ons erg aan. Het werk is geheel naar tevredenheid uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke krachten die er ook zorg voor droegen dat de werkomgeving niet beschadigd werd. ze hebben alles netjes achtergelaten.

Mevr. Belcher schreef op 20-04-2020:

Allereerst hartelijk bedankt voor jullie goede en fijne service!
Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf. Het contact met jou is heel fijn en de jongens die aan huis komen zijn erg vriendelijk en netjes.

Dhr. Griep schreef op 20-04-2020:

Het was goed dat Voke uw bedrijf heeft gevonden voor het isoleren van het huis
Alles is prima naar wens verlopen
Wij kunnen u aanbevelen als iemand naar een adres hiervoor vraagt

Dhr. Keunen schreef op 27-03-2020:

Bij ons in het huis spouwmuurisolatie gedaan.
Netjes gewerkt door nette correcte werknemers.
Snel klaar en alles netjes opgeruimd voor ze weer verder gingen.

Mevr. de Ruijter schreef op 24-03-2020:

We hebben de jongens als zeer prettig en vriendelijk ervaren waarbij ze keurig werkte en alles daarna netjes opruimde. Onze complimenten. Wij gaan jullie zeker aanraden.

Dhr. Bierhoff schreef op 23-03-2020:

We zijn heel erg blij met de uitgevoerde werkzaamheden. Erg kundige en vriendelijke jongens. En we merken nu al verschil in huis! Het wordt sneller warm en koelt een stuk minder af. We hadden jullie veel eerder moeten bellen eigenlijk.

Dhr. Theeuwen schreef op 16-03-2020:

Beste Jose,
Allereerst bedankt voor de goede, snelle service.
Maar zeker ook complimenten voor de jongens die bezig waren en professioneel werk achter lieten, klant vriendelijk en naar mijn idee gemotiveerd en met kennis te werk zijn geweest.
Die credits mogen ze zeker krijgen.

Nogmaals bedankt.

Dhr. Hendriks schreef op 14-03-2020:

Beste Jose,

de rekeningen zijn zojuist voldaan. dank voor jullie top werk !!

met vriendelijke groet,

Michiel Hendriks

Mevr. van der Borst schreef op 03-03-2020:

Wat een fijne firma. Scherpe prijs en prima werk. We zijn super tevreden over de hele gang van zaken. Zouden opnieuw boor Isogroen kiezen.

Mevr. v Lieshout schreef op 26-02-2020:

Sneller dan snel! In communicatie en ook in levering. Erg prettig in de omgang. De jongens waren erg vriendelijk en hebben alles zeer netjes achtergelaten. Allen zeer behulpzaam, ook in afhandelen van subsidie.

Dhr. Duijkers schreef op 25-02-2020:

Bijzonder klantvriendelijk en vakbekwaam bedrijf. Communicatie is accuraat en klantbegeleiding is perfect. Werkzaamheden gingen vlot en vlekkeloos. Ook wordt je compleet ontzorgd met de administratieve handelingen mbt de subsidie. Een echte aanrader.

Dhr. Verstraelen schreef op 24-02-2020:

Recentie: super snelle levering en service. Goede prijs kwaliteit verhouding, en alles netjes opgeruimd en achter gelaten. En diezelfde avond gemerkt dat de temperatuur in huis veel langer hoog blijft, dus het werkt echt!!! Bedankt!

Dhr. v Oosteren schreef op 24-02-2020:

Wim heeft na een bijzonder zorgvuldig en uitgebreid onderzoek van de isolatie-situatie van gevels en kruipruimte, een aantrekkelijke offerte uitgebracht.
Koen, Arlan en Valentijn hebben als een team vakbekwaam, vlot en efficient de isolatie van spouwmuur en kruipruimte uitgevoerd.

Sander v Moorsel schreef op 11-02-2020:

Geweldig werk geleverd, super snel geregeld, vakbekwame nette en vriendelijke medewerkers.
Gewoon uitstekend

Maurice en Linda Ermes schreef op 08-02-2020:

Wij willen even laten weten dat we zeer tevreden zijn over het is isoleren van ons huis.
Ook de jongens die bij ons zijn geweest om te isoleren, willen we ook bedanken voor hun werk en ze zijn zeker een visite plaatje voor uw bedrijf.

Dhr. Leusink schreef op 08-02-2020:

zojuist zijn uw medewerkers alweer vertrokken.
alles klaar en opgeruimd. hier en daar een korreltje kan ik zelf makkelijk weg vegen.
hartelijk dank voor de snelle service en het precentje. ( namens mijn Ega)
ik zie de rekening wel komen.
groeten, Bas Leusink

Dhr. Martens schreef op 06-02-2020:

Ik kan Isogroen aan iedereen aanraden!
Wim is langs geweest voor advies waar hij ons wees op de isolatie van het dak, terwijl we hem voor de spouw hadden gevraagd hebben we nu beide gedaan. Hij heeft ons overtuigd.
Leuk en enthousiast team! Zowel Wim als de jongens die het werk uitvoeren.
En nog bedankt voor de heerlijke attentie!! :)

Dhr. Verbeek schreef op 05-02-2020:

De jongens zijn net vertrokken.
Mijn complimenten voor jullie team. Erg vriendelijke, nette en hardwerkende mannen.

M. de Klein schreef op 30-01-2020:

Inderdaad op 22-01-2020 heeft Isogroen (mijn huis en dat van mijn zoon) voorzien van spouwmuur- en bodemisolatie.
Wij hadden het adres van een buurtgenoot en zijn zeer tevreden.
Het is een mooi bedrijf, met een goed op elkaar afgestemd team.
Echt een aanrader!

Allen bedankt voor de geboden werkzaamheden en de lekkere attentie!

Dhr. de Klein schreef op 29-01-2020:

Vorige week onze huizen laten na-isoleren. Spouwmuur- en bodemisolatie laten aanbrengen door het leuke enthousiaste team! De muffe lucht uit de kruipruimte is al zo goed als weg en de temperatuur is langer op niveau! Kortom een aanrader!

John Ebben schreef op 21-01-2020:

Wij hebben zeer prettig gewerkt met het professionele team van Isogroen. Het was een hele uitdaging om ons project, een voormalige kerk die is omgebouwd naar een Multi Functionele Accomodatie, te isoleren. De club enthousiaste medewerkers hebben puik werk geleverd en erg netjes gewerkt. De gaten in de muren waren bijna niet meer terug te vinden nadat deze waren bijgewerkt. In een woord vakwerk en heel Vortum is nu blij met een goed geïsoleerd MFA Knillus!

Dhr. Vorstenmans schreef op 13-01-2020:

Zeer tevreden,
spouwmuurisolatie geplaatst en alles weer netjes opgeruimd in een paar uurtjes!

Dhr. Beijers schreef op 10-01-2020:

Zeer tevreden over geleverde werkzaamheden. Komen op tijd en werken heel netjes. Goede communicatie en komen afspraken na.

Dhr. Haans schreef op 23-12-2019:

Wij zijn tevreden over de wijze waarop isogroen bij ons het oude isomateriaal heeft verwijderd en het nieuwe heeft aangebracht. De voorlichting was ok en de afspraken werden goed nagekomen.

Dhr. Oosterwaal schreef op 18-12-2019:

Degelijke voorlichting.
Grondig vooronderzoek.
Eerlijke offerte.
Goede planning.
Efficiënte realisering.
Perfecte schone ‘oplevering’.
Wij komen er een stuk ‘warmer’ bij te zitten.
J.M.G. Oosterwaal,

Dhr. Meulendijks schreef op 17-12-2019:

Ondertussen zijn we ongeveer een maand later,
Een maand na de dagdat het team van Isogroen bij ons aan de gang was.
Ze hebben de muren en het dak voorzien van isolatie.
Onze jaren zestig woning is sindsdien echt veranderd.
Waar je eerst het gevoel van tocht had is dit weg.
De warmte vloog bij wijze van spreken het huis uit terwijl het nu gewoon lekker aangenaam is in huis.
Het verschil in de stookkosten moet zich op termijn nog bewijzen, maar ons woongenot is er reeds flink op vooruit gegaan.

Jullie hebben een mooi bedrijf dat ik zeker bij anderen aanraadt!
Bedankt voor de geboden werkzaamheden en service.

Dhr. v Gameren schreef op 17-12-2019:

Ook ik heb een tijdje op internet gezocht naar een betrouwbaar bedrijf welke mijn spouwmuur zou kunnen isoleren. Mede door de reviews op deze site contact gezocht met dit bedrijf. Na een inspectie en een prettig gesprek met Wim hem de opdracht gegeven voor het isoleren van de spouwmuur. De uitvoering wordt vervolgens door een zeer vriendelijk en zeer netjes werkend team uitgevoerd. Na een dag was het verschil in comfort al merkbaar.
Een aanrader dit bedrijf dus!

Fam. Spee schreef op 12-12-2019:

De mannen hebben snel en goed gewerkt. Complimenten !
Groetjes
Fam Spee

Dhr. Pel schreef op 12-12-2019:

Erg veel positieve reacties op deze pagina en onze ervaring is niet anders. Vriendelijke en duidelijke communicatie, goed meegedacht en netjes gewerkt. Aanbevolen.

Thijs Matheeuwsen schreef op 03-12-2019:

Afgelopen november is bij ons de spouw na-geïsoleerd. We merken ook meteen verschil. Er is na onze opdracht snel geschakeld en binnen 3 weken was het uitgevoerd. Door mijn fout kon de eerste afspraak niet doorgaan maar door de flexibiliteit is het toch nog dezelfde dag uitgevoerd alleen later op de dag. Prima service dus en fijne medewerkers welke ons ook nog wezen op een lekkage in de dakgoot. :) (Y). De zolder is de volgende opdracht voor ISOgroen

Mevr. Michels schreef op 02-12-2019:

Hierbij wil ik een reactie geven op het isoleren van het huis. Ik heb de boot een tijd afgehouden maar
ben uiteindelijk toch overstag gegaan. Vorige week is het huis geïsoleerd, wat een verschil het voelt
behaaglijk aan en de koude trek is uit het huis. Ik ben blij dat ik het plan heb laten uitvoeren.
Ook ben ik zeer tevreden hoe het verlopen is en ook de vakmensen hebben de boel netjes achter gelaten.

Dhr. Verschuren schreef op 10-11-2019:

Netjes en snel gewerkt. Vriendelijk personeel. en leuke attentie

Mevr. Heetman schreef op 18-10-2019:

Wat een beleefde nette jongens zijn Koen, Valentijn en Arlan! Ze werken als een gesmeerd team, zijn erg netjes en snel. Wij hebben door een grote verbouwen heel veel mensen over de vloer gehad maar deze jongens zijn echt uitzonderlijke vakmannen. Dank!

Mevr. van het Slot schreef op 18-10-2019:

Bedankt voor de lekkere bonbons
Groeten loes uit someren

Lambèrt van Breemen schreef op 05-10-2019:

Het was een indrukwekkende ingreep, eerst het UF schuim uit onze muren halen en daarna alles weer isoleren met de HR++ EPS parels. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd en een goede uitleg van Koen, Valentijn en Arlan gekregen over de werkwijze. Ben zelf een techneut en heb genoten van alle werkzaamheden. In een woord vaklui!

Dhr. Engelen schreef op 04-10-2019:

Werkzaamheden zeer snel uitgevoerd tot volle tevredenheid.
Hopelijk zullen de stookkosten dalen.

Dhr. Hendriks schreef op 28-08-2019:

Zeer snelle levering, ondanks dat andere aanbieder afhaakte omdat de klus te moeilijk zou zijn. Medewerkers beleefde nette jongens, die een goed team vormen en net werk leveren en de werkplek netjes achter laten. Bedankt. De tijd zal leren wat het resultaat is geweest.

Dhr. Aarts schreef op 28-08-2019:

Koen, Valentijn en Arlan hebben uitstekend werk geleverd,je kunt het nu al goed merken met dit weer. Fijne mannen ze hebben alles netjes opgeruimd, de boorgaten zijn bijna onzichtbaar terug gevoegd.

Dhr. Heijligers schreef op 22-08-2019:

Netjes, vlot en goed gewerkt. Aardige jongens die hun vak goed beheersten. Wij hadden een huis met ;'knipwerk' als voegwerk. Ze hebben het netjes hersteld. Nu nog afwachten wat het ons, deze winter, gaat opleveren.

Mevr. Boeree schreef op 19-08-2019:

Zeer tevreden, prettige mannen. Netjes gewerkt. Merk nu al dat het in huis behaaglijker is.

Dhr. Kroon schreef op 05-07-2019:

Nette kerels!
Stellen zich netjes voor en werken zover ik kan beoordelen flink door.
Daar kunnen jullie overal mee komen.
Bedankt voor het presentje.

Dhr. Partouns schreef op 17-06-2019:

Als “blok van 5” samen met buren mooie deal kunnen sluiten met isogroen voor spouwmuur isolatie
Zeer nette prijs t.o.v. geleverd werk. Zeer vriendelijk bereidwillig en net team.
Aanrader !

Dhr. Bongaarts schreef op 08-06-2019:

We zijn zeer tevreden over Isogroen. Eerlijke voorlichting, geen valse beloften. Het werk was keurig. De jongemannen waren goed op elkaar ingewerkt en klaarden de klus in een rap tempo. Daarna werden de gaten gevoegd en werd alles netjes opgeruimd. Je kunt nergens meer zien, waar ze geboord hebben. Keurig verzorgd!
Uiteraard moeten we de winter afwachten voor het eigenlijke resultaat van het isoleren.

Mevr. Raaijmakers schreef op 27-05-2019:

Alles prima en professioneel verlopen.
Een hele goede keuze!

Dhr. Joris schreef op 24-05-2019:

Vriendelijke medewerkers, die snel en accuraat werken. Alles wordt na het isoleren netjes opgeruimd en schoongemaakt. Wat de besparing op gas oplevert moeten wij nog afwachten.

Dhr. v d Griendt schreef op 24-05-2019:

mooi werk afgeleverd, alles netjes afgewerkt en...het werkt, nu al merkbaar.

Fam. Verbaarschot schreef op 22-05-2019:

De heren zijn zojuist vertrokken.
Top gedaan. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.

Mevr. van den Bosch schreef op 08-05-2019:

We zijn blij met de werkzaamheden en hopen op een flinke energiebesparing. Jullie zijn een goed team!

Marleen Stevens schreef op 07-05-2019:

Zeer tevreden: geen koffieleuten maar aanpakkers, zorgvuldig en met verstand van zaken werkend, na afloop alles netjes opgeruimd. In een woord, TOP !

Dhr. Steinen schreef op 25-04-2019:

Eindelijk oude isolatie eruit en nieuwe erin.Goede op elkaar ingespeelde ploeg. Netjes gewerkt en alles weer mooi opgeruimd. Zeer klantvriendelijk bedrijf.
Nu wachten op de komende winter voor het eindresultaat. Aan te bevelen.

Dhr. Wijn schreef op 19-04-2019:

Hallo Jose,
Bedankt voor alles, ook het schoon achterlaten en de gaten zijn perfect dicht gemaakt.
Betreft de kruipruimte.
Nu de zomer komt wacht ik zonder meer tot het najaar - kijken wat het effect is.
Jullie systeem hou ik zeker in mijn achterhoofd en zal het doorgeven
Super bedankt
Vriendelijke groet
Jeroen Wijn

Fam. vd Broek schreef op 17-04-2019:

Beste allemaal,
Het team heeft naar wens bij ons de isolatie uitgevoerd, waarvoor dank.

Fam. Baltussen schreef op 06-02-2019:

Goedemorgen Jose,

Dacht ik mail toch nog even,
zijn zo blij met jullie werkzaamheden,
het voelt echt zoveel behaaglijker in huis,
en een compliment aan jullie personeel, erg leuke nette hardwerkende jongens 

Dank je wel ook nog voor de bonbons, ben wel een beetje laat met mijn reactie,
maar niet minder gemeend!

Met vriendelijke groet,
Daienne Baltussen

Mevr. Post schreef op 22-01-2019:

Wpj post heeft de volgende reactie opgegeven:

In Januari 2019 heeft Isogroen de spouwmuren van onze woning geïsoleerd. Vooraf is Wim zelf komen kijken om ons te vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zouden zijn. Geen onverwachtse kosten achteraf dus.
De dag van de geplande afspraak kwamen de werkmannen netjes optijd en hebben ons duidelijj uitgelegd wat zij gingen doen. Na 3 uurtjes was de gehele woning (hoek) klaar en werdt alles keurig netjes nagekeken, geinspecteerd, nagelopen en opgeruimd. De mannen werken snel, zorgvuldig en netjes. De volgende dag merkte we al verschil doordat we de verwarming is de woning al met maar liefst 2 graden minder prima warm kregen. Dank je wel Isogroend voor de goede service.

Carolien van Lier schreef op 21-01-2019:

11 januari 2019 heeft Isogroen de spouwmuren geïsoleerd van onze woning. Een compliment voor de medewerkers Koen, Valentijn en Arlan. Het zijn harde werkers en erg vriendelijk. Alles is keurig afgewerkt en rondom het huis op het einde ook alles weer keurig opgeruimd door hun. Je kunt aan alles zien en merken dat het een familiebedrijf is met gedegen vakwerk en alle zorg wordt besteed voor een tevreden klant. TOP bedrijf.

Mevr. Horst schreef op 17-01-2019:

Als eerste bedank voor het plaatsen van de isolatie. De mannen hebben hard gewerkt! Complimenten voor hen.

Fam. Mourik schreef op 09-01-2019:

We hebben een goede ervaring met ISOGROEN. Ze kwamen op tijd, hebben hard gewerkt, hebben de slechte oude wolisolatie eerst netjes verwijderd en daarna de nieuwe erin. Ze waren in 1 dag klaar. Ze hebben alles netjes opgeruimd.

Fam. van der Ligt schreef op 30-12-2018:

Beste Wim en Jose,

Ik wil hierbij aangeven dat ik zeer tevreden(ENORM) ben over de gang van zaken m.b.t. het isoleren van de spouwmuren vandaag, vanaf het moment bij aankomst, het meteen voorstellen door Coen, Valentijn en Arlan, de vragen/voorstellen die ik nog had i.v.m het isoleren/uitleg, het omgaan met de daken en vooral dus de klant, dank daarvoor.

Een extra bedankje aan, Coen, Valentijn en Arlan voor de uitvoering, fijne jaarwisseling, ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen bij vragen.

V Veghel schreef op 17-12-2018:

Netjes gewerkt en vakkundig advies. Bedankt voor het werk. We gaan genieten van het comfort!

Dhr. Brouwers schreef op 14-12-2018:

Bedankt voor de goede service, fijn dat het dit jaar nog geïsoleerd is. Alles is netjes opgeruimd en weer afgewerkt. En ook nog lekkere chocolade, leuk! Voor jullie en goed 2019 gewenst.

Fam. v Gestel schreef op 11-12-2018:

Hartelijk dank voor de goede zorgen én de chocolade!

Dhr. Schraven schreef op 25-11-2018:

Dank voor de isolatie van onze woning in Gassel. Prettige medewerkers die het karwei vakkundig hebben geklaard. Alles netjes achtergelaten. Dank voor het kleine presentje!

Fam. schreef op 22-11-2018:

Mr. H Eindhoven heeft de volgende reactie opgegeven:

Wij hebben lang genoten van onze klassieke jaren 30 huis in Eindhoven, maar de spouwmuurisolatie ontbrak. Na een onderzoek was het duidelijk dat het spouw "zeer ernstig vervuild" was, en dan tot bijna een meter hoog. Daarom gingen wij op zoek naar een echte specialist. Isogroen is ook daarbij een echte familiebedrijf en dat is precies wat ik wou. Wij kregen goed advies en maakten en afspraak voor de installatie. Na bijna een hele dag buffelen was het spouw eindelijk schoon, en konden de jongens de parels injecteren. Wij zijn echt heel tevreden met de behaalde resultaat. Niet alleen is de isolatie effectief, maar je kunt bijna niet zien welke bakstenen eruit gehaald zijn. Heel netjes!

Fam v Bussel schreef op 14-11-2018:

Prettig bedrijf, goede service, fijn om met dit bedrijf zaken te doen, vriendelijke jongens, en alles netjes achtergelaten

Fam. Kischel schreef op 29-10-2018:

Hartelijk dank voor alles . Zijn er heel blij mee, wij zijn erg tevreden over de uitvoering, vriendelijkheid van de jongens. Bedankt

Fam. Denissen schreef op 23-10-2018:

Familie Denissen Well heeft de volgende reactie opgegeven:

Zeer goed werk geleverd. In eerste instantie meningsverschil over de kruipruimte isolatie maar alles naar volle tevredenheid opgelost. Ijverig en heel vriendelijk personeel. Alles netjes schoon achtergelaten. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Fam. Lenssen schreef op 21-10-2018:

Graag willen wij jullie bedanken voor de correcte uitvoering van deze klus. Oude isolatie verwijderen en nieuwe erin. Geen rommel, netjes alles opgeruimd. Super

Henriette schreef op 28-09-2018:

isogroen, mijn complimenten.
wat een teamwerk. zo snel en netjes.

Fam. Hendrikx schreef op 28-09-2018:

Fam. Hendrikx heeft de volgende reactie opgegeven:

Zeer tevreden, verschil is meteen merkbaar. Nette en vriendelijke jongens die ook nog net dat beetje extra voor je willen doen waar het regelmatig nog wel eens aan ontbreekt. Alles ook weer netjes achtergelaten. Aanrader.

Fam. vd Einden schreef op 23-09-2018:

Isogroen is een vriendelijk en fijn team, ze werken goed door en correct onder het motto "Niet lullen maar de spouw goed vullen". Bedankt mannen.

Fam. v Lierop schreef op 13-09-2018:

Fam. Van lierop heeft de volgende reactie opgegeven:

Hallo team van isogroen ,complimenten voor het geleverd werk netjes en correkt. Het ziet er goed uit en snel gefikst.
Zijn er heel blij mee, bedankt.

Jo Vissers schreef op 25-08-2018:

Vloerisolatie zeer snel en deskundig uitgevoerd. zeer vriendelijke snelwerkende mensen. Alles netjes opgeruimd. Zeer aanbevelenswaardig.

Fam. Vogels schreef op 08-07-2018:

Onze woning werd in een korte tijd geïsoleerd (spouwmuur). De medewerkers waren erg netjes en vriendelijk. Ook is er zuiver gewerkt. In de winter zal blijken wat de besparing gaat zijn en hoeveel meer wooncomfort we hebben.

Dhr. de Veer schreef op 25-06-2018:

Beste Isogroen,

Graag willen wij u en uw medewerkers complimenteren met de uitstekende manier waarop bij ons de spouwisolatie is aangebracht.
De correcte en toch snelle manier van uitvoeren en het nadien opruimen is prima verlopen.
Met name de mentaliteit en de prettige omgang van uw medewerkers verdient een pluim.

Een betere reclame voor uw bedrijf is nauwelijks denkbaar.

Twee zeer tevreden klanten.
Jeanne School en Quirinus de Veer.

Dhr. Janssen schreef op 16-06-2018:

Goed en hardwerkend team. alles netjes opgeruimd. Puik werk!

jos Janssen schreef op 15-06-2018:

Goed en hardwerkend team. alles netjes opgeruimd. Puik werk!

Dhr. Streefkerk schreef op 09-06-2018:

R. Streefkerk heeft de volgende reactie opgegeven:

Deze mannen snappen hoe het werkt! Bij ons moest oude isolatie verwijderd worden (UF schuim) wat aardig wat stof en rommel veroorzaakt, met name met het prachtig mooie en droge weer op de dag dat de uitvoering plaatsvond. Zo goed en kwaad als het ging is alles netjes achtergelaten, nadat de verbeterde isolatie was aangebracht.
De jongens zijn netjes, vriendelijk en communiceren goed. Je kunt merken dat het een familiebedrijf betreft met nog persoonlijke aandacht.
Wim heeft een duidelijk verhaal en maakt een nette prijs, vergeleken met concurrenten.
Nu maar afwachten hoe het comfort en de stookkosten zullen veranderen, ik ben benieuwd!

Dhr. Rutten schreef op 02-06-2018:

Nogmaals dank en complimenten voor de wijze waarop die gasten het werk verricht hebben en zeker ook de fijne, professionele, vakkundige en vooral gezellige wijze van omgang met de klant.

Dhr. Bressers schreef op 25-05-2018:

John Bressers heeft de volgende reactie opgegeven:

Een geweldig team heeft alles geregeld wat afgesproken was.
Hartelijk dank voor alles ,nou maar hopen op geld verdienen met deze besparing.
Bedankt team Isogroen👍

Mevr. vd Laak schreef op 20-04-2018:

A. van der Laak heeft de volgende reactie opgegeven:

Hartelijk dank voor jullie goede service en het nette werk wat de mannen hebben geleverd!
Wij zijn heel tevreden. Hadden we veel eerder moeten doen

Fam. Welles schreef op 27-02-2018:

Onze ervaringen:
Dat hadden de vorige bewoners al jaren geleden moeten doen.
Meteen voelen we het comfort, en dat de kachel veel minder stookt.
ook de complimenten aan de jongens die de werkzaamheden hebben verricht.
netjes en naar tevredenheid uitgevoerd.
Bedankt en wij zeggen het voort.
Wij kwamen ook aan jullie adres omdat jullie een paar maanden geleden ook bij mijn broer hadden geïsoleerd.

Grt. Lineke en Hen Welles

Fam. Bienen schreef op 06-02-2018:

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering, vriendelijkheid van de jongens en het enthousiasme waarmee zij het werk hebben uitgevoerd. Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet
Jan van Bienen

Dhr. Rooijakkers schreef op 03-02-2018:

Advies, uitvoering is goed gegaan, wij zijn tevreden, jullie jongens voor de uitvoering snappen hoe het werkt, zijn netjes, werken goed en snel en kunnen goed communiceren, ga zo door.

Dhr. vd Pol schreef op 23-01-2018:

Vandaag bij ons geïsoleerd.
Zijn erg tevreden en de jongens hebben goed en hard gewerkt.
Wil ze hierbij complimenteren.

Dhr. vd Pol Asten

Dhr. de Boer schreef op 22-01-2018:

Ik ben blij dat ik jullie tegen ben gekomen op de beurs. Vertrouwen was vanaf het moment dat ik Wim een beetje leerde kennen bij mij thuis meteen goed. Goede service, en ook dat jullie snel zijn terug gekomen vanwege de storm. Goed, netjes en vriendelijk werk verricht. Ik zeg ga zo door! Als ik ergens kom en het gaat over isoleren dan zal ik jullie familiebedrijf zeker aanraden.
Dhr. de Boer Melderslo

Mevr. v Drunen schreef op 14-01-2018:

Annemiek van Drunen heeft de volgende reactie opgegeven:

Op 11 sept. 2017 hebben wij isolatie laten inspuiten. Nu zijn we 4 maanden verder en........ ons energie verbruik is een stuk lager!. Het huis voelt comfortabeler en de ketel slaat véél minder aan. De werkwijze was keurig, alle rommel netjes opgeruimd. Fijne jongens, de koffie en lekker warm worstenbroodje voor hen was zeker verdient. Bedankt!
Annemiek

Luuk en Valerie schreef op 18-12-2017:

Beste Jose,

Afgelopen week is er bij ons geïsoleerd, we zijn er erg tevreden over. Ze hebben goed werk geleverd en de bonbons waren lekker.Gr. Luuk & Valerie

Dhr. van der Weij schreef op 27-11-2017:

D. van der Wey heeft de volgende reactie opgegeven:

Zo 'n veertig jaar geleden heb ik zelf mijn zolder geïsoleerd met glaswol van die tijd. Er was niet veel isolatie meer over. Na verwijdering van de zolderbetimmering is Isogroen komen kijken om advies te geven voor een nieuwe zolderbetimmering met een spouw van 14 cm. Daarna nog eens komen kijken of in orde was. Omdat het van binnenuit geisoleerd zou worden, hadden we afgesproken, dat op een regenachtig dag te doen. Helaas ging het niet regenen. Dus hebben ze het er tussendoor gedaan. Hard gewerkt, soep wilden ze pas na driekwart klus, weinig rommel en gezellig.

Mevr. Dekkers schreef op 14-11-2017:

Thea Dekkers heeft de volgende reactie opgegeven:

We hebben ons hoekhuis laten isoleren, de spouwmuur en de vloer.
Fijne hardwerkende mannen. Geen koffie voor het werk gedaan in mentaliteit. Top en meteen merkbaar in huis

Dhr. J. Vossen schreef op 13-11-2017:

J Vossen heeft de volgende reactie opgegeven:

Wij hebben het woonhuis in 2013 laten isoleren door isogroen en zitten er nog steeds warmpjes bij. Bedankt daarvoor!

Fam. Benders schreef op 18-10-2017:

Hallo Jose,

De jongens hebben het werk naar tevredenheid afgeleverd, fijne jongens om over de vloer te hebben.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Benders Deur en Interieur
Jan en Helma Benders

Richard schreef op 04-09-2017:

Beste Jose en Isogroen medewerkers,
Bij deze wil ik jullie graag hartelijk danken voor de isolatie van mijn huis, het certificaat en de bonbons!
Het werk is uitstekend uitgevoerd en ik kan eigenlijk niet wachten tot het winter is en ik het resultaat ook kan voelen!
Nogmaals mijn complimenten en ik zal zeker zorgen voor een positieve mond-op-mond reclame!
Richard

Mevr. Joyce schreef op 23-06-2017:

Beste mevrouw Goossens,

de isolatie is vanochtend aangebracht. Ik wil u graag mijn complimenten voor de klantvriendelijkheid en goede service van uw medewerkers Koen en Valentijn doorgeven. De isolatie is ook al direct merkbaar in meer comfort en geluidsvermindering.

Met vriendelijke groet,

Joyce

Dhr. Kuenen schreef op 01-06-2017:

Goede avond,

Bedankt voor het isoleren.
Onze complimenten voor de nette en precisie manier van werken.
Heel nette jongens, fijn om met samen te werken.
Heel tevreden en een leuk kadootjes met een handruk van de jongens ter afsluiting

Gr. Harry en Gonny Kuenen.

Dhr. Verhoeven schreef op 29-05-2017:

Ha José
Bedankt Koen en valentijn maar voor hun mooi werk wat ze geleverd hebben, bijna onmogelijk om de inspuitgaten terug te vinden👍👍👍...
Als ik de factuur krijg werk ik t af
Gr paul
De mortel

Dhr. v Gemert schreef op 02-05-2017:

Goed bedrijf, afspraak is afspraak.
Keurig gewerkt.
Alles netjes afgewerkt
Vriendelijke jongens.

Theo v Gemert

Willem Joosten schreef op 14-04-2017:

Goede morgen,

De Jongens zijn aan de gang en het werk vlot voortvarend.
Onze keuze om voor u te hebben gekozen komt nu volledig tot zijn recht.
Klasse zoals ze te werk gaan met passie en inzicht.
Gr.
Willem Joosten

Dhr. Kusters schreef op 03-04-2017:

Beste Jose en Wim,

Ik wil jullie, ook namens mijn buurman Jan Swinkels, bedanken voor het isoleren van onze huizen.
Wij hebben een paar leuke, fijne en prima jongens op bezoek gehad en zij hebben het werk prefect afgeleverd.
Als ik de kans krijg om jullie aan te bevelen bij anderen, dan zal ik dit zeker doen. De ervaringen, contacten en afspraken zijn prima gelopen

Nogmaals onze dank hiervoor

Met vriendelijke groet en bedankt voor de bonbons

Jos Kusters en Jan Swinkels

Fam. Blankers schreef op 27-12-2016:

Dag José,

Jullie mannen zijn net weg. Volgens ons hebben ze prima werk geleverd. Alles keurig behandeld, keurig opgeruimd en nog gezellig tussen de bedrijven door gepraat. Leuke kerels, die Koen en Valentijn.
Complimenteer ze van ons nog maar eens.

Hartelijke groet,
Familie Blankers

Dhr. van der Horst schreef op 12-05-2016:

Ricardo van der Horst‎ aan Isogroen
9 mei om 10:27 ·
Super toffe kerels, werken goed snel en laten alles netjes achter 👍

Fam. Legierse schreef op 25-04-2016:

20-04-2016

Ze hebben echt vakwerk verricht en alles super netjes weer achter gelaten wij zijn er super blij mee het is echt een aanrader

Fam. van der Zand schreef op 19-03-2016:

Ha Jose,
Het is weer geklaard bij ons. Nette jongens en heel leuk dat presentje!
Heel attent van jullie. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen.
Ik zie de rekening wel verschijnen.

Prettig weekend,
Fam. Van der Zand uit Mook

fam. Haenen schreef op 10-11-2015:

In het voorjaar zijn de gevels van ons deels oude huis opgevuld met isolatie.
Zojuist heb ik mee kunnen kijken naar de warmtebeeld-camera wat een heel duidelijk beeld geeft van het resultaat en de verschillen naastgelegen woningen laat zien.
Erg gelukkig dat ik uiteindelijk na meerdere bedrijven op bezoek te hebben gehad, voor Isogroen heb gekozen.

Fam. Janssen schreef op 25-05-2015:

Roger Janssen‎

Gisteren de na-isolatie van het woonhuis laten vervangen, ofwel: het eerst de oude zooi (steenwolvlokken) eruit blazen en daarna opnieuw vullen met parels.
Complimenten voor de mannen van IsoGroen voor het goede en harde werk!

Dhr. Broeren schreef op 03-04-2015:

Hallo José,

Als 1e mijn complementen voor en aan de jongens, wat een harde nette werkers zijn het.
Ook keurig in de omgang.
Alles is perfect gelopen en inderdaad je merkt het al de volgende dagen.

Dhr. Broeren

Dhr. en mevr. Peeters schreef op 27-02-2015:

Hallo José
Hartelijk dank voor de werkzaamheden,uitmuntende service en vriendelijkheid van Koen, Thomas en Roel Het is top gedaan en ook nog een leuke verrassing Dank je wel Marian en Jan Peeters

Dhr. v d Heuvel schreef op 20-02-2015:

Hallo Wim
De jongens hebben heel hard en netjes gewerkt.
Ben benieuwd naar het effect. Gr. Rick

Dhr. en mevr. van Loo schreef op 15-01-2015:

Ik wil jullie even complimenteren met het mooie werk wat jullie 3 mannen vandaag hebben geleverd.
Ze hadden heel veel pech met het verkeer, maar ondanks de vertraging in het verkeer hadden de mannen de klus tijdig geklaard.
We zijn er erg blij mee.
Ik zal het verder vertellen, wie weet, misschien komt er nog een opdracht uit voort.

Met vriendelijke groet
Marcel en Ans van Loo

André en Jolanda Toonen schreef op 17-12-2014:

Hallo, we willen even laten weten dat het isoleren vandaag super goed gegaan is, alle complimenten voor de medewerkers, harde werkers!!! We zijn zeer tevreden. met vriendelijke groet, André en Jolanda Toonen

Jan van den Broek schreef op 16-12-2014:

Vorige week (dec '14) hebben we onze hoekwoning laten isoleren door Isogroen, we hebben gekozen voor zowel de spouwmuur- als de kruipruimte isolatie.

Hoewel het sindsdien nog niet echt koud is geweest is het wooncomfort al sterk toegenomen.

De service van Isogroen is top. De kleine dingen die tevoorschijn komen tijdens de werkzaamheden worden zonder extra kosten opgelost en alles is netjes achtergelaten.

We zijn zeer tevreden over de keuze voor Isogroen en wij kunnen iedereen die isolatie overweegt Isogroen aanbevelen.

Heren, bedankt voor jullie werkzaamheden!

Fam Vermulst Gemert schreef op 29-10-2014:

op 28-10 de spouw van onze woning laten isoleren.
We zijn zeer tevreden over de aanpak van het hele team.
De mannen hebben zeer snel en netjes gewerkt.Ook de voegen perfect zijn vrijwel onzichtbaar weer gedicht.

verdonschot schreef op 26-08-2014:

Afgelopen week ons huis laten isoleren door de jongens van Isogroen. Erg fijne mannen om mee te werken! Alles zorgvuldig afgewerkt en het resultaat mag er zeker wezen! Bedankt!

Jan Briggen Valkenswaard schreef op 04-07-2013:

Perfect werk afgeleverd, het evt kleurverschil in de voegen waar ik bang voor was is niet te zien, klasse !
Ook moeilijke plekken zoals de spouw in mijn binnenmuur in de garage pakken de jongens prima aan.Heel erg bedank !

Hans Verbakel schreef op 29-11-2012:

Pas een week onze muren geisoleerd maar wat een verschil in geluid en nu het s'nachts weer rond het vriespunt wordt blijft het toch warm en draait de verwarming minder. dus dat moet een flinke besparing worden :)

M. Hansen (Neer) schreef op 13-06-2012:

In het begin een beetje sceptisch omdat Isogroen voor mij een nieuwe naam was. Maar na een goede offerte toch voor Isogroen gekozen.
Achteraf kan ik tot nu toe niks anders zeggen dan: keurig netjes en snel gewerkt. Dus ik kan Isogroen wel aanraden.

m.v.g. M. Hansen.

Gerard vd Weijst Beek en Donk schreef op 22-05-2012:

Inmiddels is ons huis al weer 5 weken geisoleerd. Dat hadden we veel eerder moeten doen. In een dag is alles gebeurd en netjes achtergelaten. Het belangrijkste is dat de warme veel beter in huis blijft.

Sjef (deurne) schreef op 25-02-2012:

Uiteraard raden wij ook iso-groen aan, ze hebben netjes werk afgeleverd, maar ook belangrijk we hebben niet meer die vervelende trek in huis, en de ketel slaat niet meer zo vaak aan. kort om de jongens hebben het prima afgeleverd! ga zo door.
Groeten Sjef

Marcel en Eveline Bloemen schreef op 18-02-2012:

Na dubbel glas, vloerisolatie en dakisolatie, was het isoleren van de spouwmuren het enige dat we nog niet hadden gedaan. Na wat zoekwerk op internet uiteindelijk bij Isogroen uitgekomen. Na een offerte-aanvraag kwam Wim hetzelfde weekend nog langs om alles keurig uit te leggen en op te meten. Kort daarna kwamen Koen en Roel om alle muren te isoleren. Precies op tijd, want in de dagen erna heeft het gevroren dat het kraakte. We merkten meteen al dat de verwarming niet meer zoveel brandde als voorheen. Nu de temperaturen weer net boven nul uitkomen hoeven we nauwelijks meer te stoken. Hierdoor is de lucht in huis niet meer zo droog wat een stuk prettiger aanvoelt. Ook tocht het een stuk minder.
Jullie hebben supergoed en snel werk geleverd! Bedankt!!

Arno en Joke Verberkt schreef op 18-01-2012:

VERWARMING KAPOT?? WEL NEE!!
Ons huis perfect laten isoleren door het TOP-team van Isogroen!
Omdat we juist voor de eerste nachtvorstjes onze spouwmuren lieten isoleren was de verwarming van slag! Stookten we voorheen enorm, ook `s-nachts, nu was het `s-morgens nog aangenaam! De thermostaat moesten we bijregelen om bijvoorbeeld de badkamer in de ochtend aangenaam te krijgen.
Bijkomend voordeel is dat er veel minder geluid én tocht in huis is! Juist ook in muurkasten en slaapkamers!
Dus alles lijkt erop dat de investering dubbel en dwars de moeite waard is, en zeker met het service-gerichte team Roel, Koen en Wim!
ISOGROEN... DOEN!

Tonny en Wilma Haegens 02-01-2012 schreef op 02-01-2012:

Beste Koen en Roel
28 december 2011 hebben jullie ons huis geïsoleerd, de koude uitstraling van de muren is verleden tijd. Wij hadden niet verwacht zo snel resultaat hiervan te voelen. Waar wij in het begin wat huiverig voor waren was dat ons huis met knip voeg door het boren beschadiging zou oplopen, ons compliment zoals jullie de gaten gedicht hebben, geen kleurverschil en de knip voeg is deskundig hersteld. Wij wensen jullie dan ook veel succes naar de toekomst.
Wilma en Tonny Haegens

Th van der Zanden schreef op 29-12-2011:

Huis isoleren. Wat kost dat. Niet lang zoeken bij Isogroen op de site en je vindt het. Bij andere aanbieders kun je uren zoeken zonder resultaat. Maar dan maak je een afspraak me ze. Binnen een week zijn ze op bezoek geweest en een offerte gemaakt.En een offerte waar andere bedrijven niet aan konden tippen. En toen kwam het,isolen. Jongens klassewerk meer kan ik er niet van zeggen, bedankt.

marc bouwmans schreef op 10-12-2011:

hee mensen, na-isoleren wat betekent dat. na wat rondvraag bleek dit toch wel nut te hebben.
ik ging natuurlijk in de buurt informeren bij jullie nieuwe bedrijf.
het enthousiasme en goede uitleg trok ons over de streep.
dan moet het natuurlijk wel even gebeuren, en dat was afgelopen woensdag.
tijdens het isoleren gebeurde er iets wat wij zeker niet verwacht hadden, namenlijk het geluidsniveau in ons huis ging met elke korrel die aangebracht werd naar beneden.
enkele jaren geleden met isolatieglas gebeurde dit ook.
het woongenot is hiermee extra verhoogd.
wat betreft warmte menen wij dat er minder (trek) is in de woning en dat de verwarming minder aanslaat.
over een jaar weten we uiteraard pas hoeveel minder gas we verbruiken, maar dat zal een heel verschil zijn.
Ook zijn wij te spreken over de bemiddeling door jullie met betrekking tot subsidieregeling en energielabel welke nu geregeld wordt door milicon.
Dus Isogroen , Koen,Roel en Wim ga zo door en ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere die in de (kou) zitten

Joost Meulendijks schreef op 06-12-2011:

in december 2011 mijn woning laten isoleren door Isogroen. Ik ben er ontzettend tevreden over. Er is netjes en vakkundig werk afgeleverd. Alles is ook keurig schoongemaakt! Na oplevering is niet meer te zien dat er na-isolatie heeft plaats gevonden dat is te danken aan een keurig voegwerk! Wat je gelukkig wel merkt is dat het binnen een stuk behaaglijker is! Koen en Roel bedankt voor jullie vakkundigheid.


Wij aanvaarden en voeren enkel opdrachten uit conform onze van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Bij akkoord bevinding stemt u automatisch in met de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Spouwmuur of kruipruimte isoleren, of spouwmuurisolatie verwijderen bij u in de buurt: