Download onze folder Gratis advies gesprek Referenties

Diagnose

Elk huis is anders, daarom gebeurt de diagnose altijd ter plaatse. Tijdens die diagnose krijgt u uitgebreid informatie over isolatie en zijn voordelen. Deze diagnose is altijd vrijblijvend!
Allereerst zal er een endoscopisch onderzoek gedaan worden. Dit gebeurt door middel van het boren van enkele gaatjes van 8 mm. Hierbij kijken we met een endoscoop  in uw spouw om het aantal spouwankers en de schoonheid van uw spouw te controleren. Dit gebeurt in verband met het mogelijk aanwezig zijn van koudebruggen. ( hierbij kunt u denken aan stenen of specie die een verbinding vormen van uw buitenmuur met uw binnenmuur.)

Ook wordt de spouwbreedte vastgesteld en wordt samen met u een opnameformulier ingevuld. Daarna zullen we de aantal vierkante meters muur berekenen aan de hand van uw bouwtekening of, indien deze niet aanwezig of onduidelijk is, word uw muur opgemeten met een digitale afstandsmeter. De ramen en deuren worden van het aantal meters afgeteld, want bij Isogroen hoeft u natuurlijk niet te betalen voor isolatie die u niet krijgt. Er wordt u meteen een prijs aangeboden en u kunt meteen of later beslissen of u akkoord gaat.

Volgende stap: Uitvoering


Wij aanvaarden en voeren enkel opdrachten uit conform onze van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Bij akkoord bevinding stemt u automatisch in met de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Spouwmuur of kruipruimte isoleren, of spouwmuurisolatie verwijderen bij u in de buurt: